Welkom op onze website

Op de oever van de Dijle in Muizen, aan de rand van het Mechels Broek, ligt eetcafé Het Brughuis. Deze gezellige afspanning is ideaal gelegen om een welkome verpozing te bieden aan de talrijke wandelaars en fietsers die de omgeving verkennen. Zij kunnen voor, tijdens of na hun wandeling of fietstocht genieten van een rijkelijk gevulde drankkaart met een grote selectie Mechelse bieren en streekbieren, en uiteraard van onze intussen befaamde spaghetti.

Uitbaters Robin & William verwelkomen hun gasten vanaf mei 2019 in het sfeervolle Brughuis. Gebouwd als woonst voor de brugwachter, werd het in 1897 verbouwd tot café.
Toen Annemie en Willy de zaak exact 100 jaar later overnamen, wilden ze het authentieke karakter van het gebouw behouden. De oude kolenkachel, vloeren en banken mochten blijven, waardoor Het Brughuis nu het karakter ademt van een vrolijke bruine kroeg.

Iedereen is er welkom, van elke leeftijd, rang, stand en streek.

Beste vrienden van het Brughuis,

jullie hebben het goede nieuws vast al gehoord: begin mei opent Het Brughuis terug haar deuren, met nieuwe uitbaters (Robin Cauwenberghs en William Van Dessel), en veel respect voor het succesvolle verleden van onze geliefde bruine kroeg.

Tot dan!

Menu

Drankkaart

Menu

Drankkaart

De spaghetti van Het Brughuis

De wijd en zijd gekende en gesmaakte spaghetti van Het Brughuis is volledig huisbereid met verse ingrediënten.

Van bij het begin was het recept van eigen creatie een groot succes. Mond-tot-mondreclame deed de reputatie almaar groeien. Nu komen mensen van heinde en verre en in groten getale naar Het Brughuis voor de vermaarde spaghetti bolognaise of de heerlijke vegetarische saus.

Want wat is een beter besluit van een stevige wandeling of vitaliserende fietstocht in het groen, of een betere bron van gezelligheid, dan samen met vrienden of familie genieten van een dampende kom huisgemaakte spaghetti?