Het Brughuis Muizen

🔸Beste liefhebbers van het Brughuis🔸
 
Op 17 maart dit jaar hebben we het volgende gepost:
 
“Onze vava en moemoe zaliger zouden in deze omstandigheden zeggen: “Ge moet vooral goed blijven eten, want daar is leven mee te houden!”
 
Vandaag zijn we terug met dezelfde boodschap in dezelfde situatie! 
Ook wij gaan weer van start met onze afhaal.
Elke week presenteren wij u een nieuw menu. 
 
Bestellingen graag per sms: 📲 0472666547
Afhalen tussen 16u en 19u.
 
Hier onze menu van deze week:
 
🎉Nieuw: 1l huisgemaakte Glühwein: €6,5🎉
 
🍵 1l kervelsoep met balletjes: €6,5
 
🍝 Brughuisspaghetti (grote portie): €11
🍝 🥒🥕🥦 veggie (grote portie): €10
🍝 Brughuisspaghettisaus (1l): €20
 
🍖 Huisgemarineerde ribbekes met aardappel in de schil en slaatje: €19
 
🥩 Kalfslapje pizzaiola met pasta: €17
 
🥫 Lasagne met Brughuissaus: €15
 
🐟 Tongrolletjes in witte-wijnsaus met spinaziepuree: €20
 
🍯 Rijstpap: €4
🍫 Chocomousse: €4
 
🍰 Cheesecake met gezouten caramel🤤: €6
 
Smakelijk!
 
Wij wensen iedereen het allerbeste toe in deze bijzondere tijden en we hopen dat iedereen mag gespaard blijven van ellende!
 
In het bijzonder dragen wij onze collega’s in de horeca een warm hart toe! Succes aan jullie allen!
 
Team Brughuis

Op de oever van de Dijle in Muizen, aan de rand van het Mechels Broek, ligt eetcafé Het Brughuis. Deze gezellige afspanning is ideaal gelegen om een welkome verpozing te bieden aan de talrijke wandelaars en fietsers die de omgeving verkennen. Zij kunnen voor, tijdens of na hun wandeling of fietstocht genieten van een rijkelijk gevulde drankkaart met een grote selectie Mechelse bieren, streekbieren en speciaalbieren, rijk verzorgde hapjes en snacks, en uiteraard van onze intussen befaamde spaghetti.

Uitbaters Robin & William verwelkomen hun gasten vanaf mei 2019 in het sfeervolle Brughuis. Het werd oorspronkelijk gebouwd als woonst voor de brugwachter. Maar reeds midden 19de eeuw werd het verbouwd tot café.

Doorheen die vele decennia zorgden de opeenvolgende eigenaars ervoor dat het waardevolle, authentieke karakter van het gebouw behouden bleef. De oude kolenkachel, vloeren en banken mochten blijven, waardoor Het Brughuis nu het karakter ademt van een vrolijke bruine kroeg.

In 2018 opende Het Brughuis opnieuw zijn deuren, met nieuwe uitbaters Robin Cauwenberghs en William Van Dessel, en veel respect voor het succesvolle verleden van onze geliefde bruine kroeg.

Iedereen is er welkom, van elke leeftijd, rang, stand en streek.

De spaghetti van Het Brughuis

De wijd en zijd gekende en gesmaakte spaghetti van Het Brughuis is volledig huisbereid met verse ingrediënten.

Van bij het begin was het recept van eigen creatie een groot succes. Mond-tot-mondreclame deed de reputatie almaar groeien. Nu komen mensen van heinde en verre en in groten getale naar Het Brughuis voor de vermaarde spaghetti bolognaise of de heerlijke vegetarische saus.

Want wat is een beter besluit van een stevige wandeling of vitaliserende fietstocht in het groen, of een betere bron van gezelligheid, dan samen met vrienden of familie genieten van een dampende kom huisgemaakte spaghetti?

Facebook

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes on September 4, 2020, it will no longer be possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so will stop updating after this date.