Het Brughuis Muizen

Beste vrienden van het Brughuis

Goed nieuws!
Woensdag 10/06 openen wij weer onze deuren!

De lange sluitingsperiode en maatregelen omtrent covid-19, hebben ons aan het denken gezet over hoe we de heropstart gaan aanpakken!

🔸 Open van woensdag tot zondag van 11u30 tot 23u00. Wij zullen ‘de laatste’ geven om 22u35. Schol! 🍻
🔸 Onze Brughuisspaghetti zal doorlopend beschikbaar zijn tot 22u00 🍝
🔸 Tussen 11u30 en 14u00, 17u00 en 22u00 zullen wij een uitgebreidere menukaart aanbieden. De gerechten die tijdens de afhaal goed onthaald werden zullen zeker terug komen. 🥘
🔸 Tussen 14u00 en 17u00 zullen er hapjes en snacks beschikbaar zijn 🌭
🔸De gerechten blijven beschikbaar voor afhaal tussen 17u00 en 19u00 (zolang de voorraad strekt)
🔸Reservatie voor te eten verplicht en dit tot Max.10 personen.
🔸 Wij lijsten de opgelegde maatregelen op bij binnenkomst en aan tafel. Wij vragen iedereen deze te lezen en na te leven, dit voor eenieders gezondheid. Bij aankomst aan ons Brughuis zullen wij u een tafel aanwijzen. Laat u hier terug bedienen als vanouds! 👨‍🍳

🔸Voor vragen en reservaties: 0472/666547

Het zijn ongewone tijden, maar wij hebben er kei veel zin in om er terug in te vliegen. Het zal een uitdaging zijn, maar wij zijn er klaar voor!
Graag tot snel!

Het Brughuis

Op de oever van de Dijle in Muizen, aan de rand van het Mechels Broek, ligt eetcafé Het Brughuis. Deze gezellige afspanning is ideaal gelegen om een welkome verpozing te bieden aan de talrijke wandelaars en fietsers die de omgeving verkennen. Zij kunnen voor, tijdens of na hun wandeling of fietstocht genieten van een rijkelijk gevulde drankkaart met een grote selectie Mechelse bieren, streekbieren en speciaalbieren, rijk verzorgde hapjes en snacks, en uiteraard van onze intussen befaamde spaghetti.

Uitbaters Robin & William verwelkomen hun gasten vanaf mei 2019 in het sfeervolle Brughuis. Het werd oorspronkelijk gebouwd als woonst voor de brugwachter. Maar reeds midden 19de eeuw werd het verbouwd tot café.

Doorheen die vele decennia zorgden de opeenvolgende eigenaars ervoor dat het waardevolle, authentieke karakter van het gebouw behouden bleef. De oude kolenkachel, vloeren en banken mochten blijven, waardoor Het Brughuis nu het karakter ademt van een vrolijke bruine kroeg.

In 2018 opende Het Brughuis opnieuw zijn deuren, met nieuwe uitbaters Robin Cauwenberghs en William Van Dessel, en veel respect voor het succesvolle verleden van onze geliefde bruine kroeg.

Iedereen is er welkom, van elke leeftijd, rang, stand en streek.

De spaghetti van Het Brughuis

De wijd en zijd gekende en gesmaakte spaghetti van Het Brughuis is volledig huisbereid met verse ingrediënten.

Van bij het begin was het recept van eigen creatie een groot succes. Mond-tot-mondreclame deed de reputatie almaar groeien. Nu komen mensen van heinde en verre en in groten getale naar Het Brughuis voor de vermaarde spaghetti bolognaise of de heerlijke vegetarische saus.

Want wat is een beter besluit van een stevige wandeling of vitaliserende fietstocht in het groen, of een betere bron van gezelligheid, dan samen met vrienden of familie genieten van een dampende kom huisgemaakte spaghetti?

Facebook

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes on September 4, 2020, it will no longer be possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so will stop updating after this date.